Garantia Hyundai


Se știe acum că, indiferent de marca de producție, mașinile 'NU DIN ROMANIA' trebuie să aibă ceva mai multe optiuni decât cele din tara.
Pentru Tucson, am văzut că, în funcție de origine și / sau țara de destinație, opțiunile și motorizarile sunt usor diferite.
Masini din alte tari au cofigurari diferite ...
Dacă ai putea face o comparație directă și paralele între 5 mașini din medii diferite, ne-am dat seama că poate un'optional în Italia este vândut ca un set-up în alte țări ... precum și prețurile de vânzare, de asemenea, variază în funcție de aceeași configurare.
(în prezent 2 mașini identice, italiene și belgiene, cea belgiană este la un preț mai mic) ... și aici se explică de ce majoritatea Tucsonului belgian este bine vândut și în Romania.
În Italia există doar 3 versiuni ... În Belgia și Germania există 5 deoarece există o mai mare flexibilitate / posibilitatea de a personaliza fără a lua în considerare orice pachete suplimentare 'obligatorii'.
Acesta este motivul pentru care majoritatea 'străinelor' vin din aceste țări, deoarece comercianții pot gasi prețuri bune pentru mașinile care sunt mai dotate, dar și mai puțin costisitoare comparativ cu prețul romanesc.
Foarte adesea găsim Tucson Xpossible (sau trecut ca atare) in Germania la prețuri mai mici decât una in Italia spre exemplu.
Vânzătorul știe foarte bine că Tucson nu este Xpossible, dar face publicitate ca atare doar pentru că se apropie de configurația menționată mai sus. Sfatul este să mergeți la un comerciant cu idei și informații clare,de incredere, care vă vor spune din ce tara vine cu adevarat masina.
N.B.
Numai numărul șasiului identifică adevarata identitate a masini.
În cele din urmă, totuși, sunt alegeri personale, dar este bine să clarificăm faptul că economisiti câteva mii de euro (în unele cazuri ajung și la 4 mii) .
De stiut:
- un tucson romanesc, ar putea avea același defect ca al unuia german, belgian sau spaniol
- garanția (stabilită de Hyundai în 5 ani - cu excepția cazului în care a fost semnat un contract de garanție suplimentar extension_della_ganzia)
- asistență (stabilită de Hyundai în 5 ani)
Dreptul de garanție pentru autoturismele importate în Uniunea Europeană trebuie să se distingă sub garanția legală (dată de vânzător) și garanția comercială (dată de producător)
Ambele garanții coexistă în paralel, cel puțin pentru o perioadă inițială după cumpărarea unei mașini noi.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Facebook Favorites More